23 Aralık 2009 Çarşamba

kime güvencez şimdi biz?

Hakikaten soruyorum sizlere biz şimdi kime yada kimlere güvenicez?  Bir sürü çete işleriyle adı anılan emniyet görevlilerine mi? Yoksa derin devlet adı altında kendi halkını kırıp geçiren bir sürü resmi görevli, bürokrat, gazeteci, politikacılaramı? Yoksa kendilerine güvenilip kurban bağışı yapılan, ama paraları ceplerine atan sosyal dernekleremi? Yoksa kendi sağlığımızı emanet ettiğimiz ama ölü adamı sağlammış gibi gösterip ameliyat eden doktorlaramı? Evet kime güvenicez biz? Adamlar örümcek ağı gibi sarmışlar güzel yurdumu, nereye el atsan altından bir pislik çıkıyor, bide hükümete laf ederler tabi hepsinin işi bozuldu, ondan.Arkadaşlar bi haksızlığa uğradığınızda herhangi bir kamu kurumunda sakın aman boşver demeyin, üatünü örtüp geçiştirmeyin, hakkınızı mutlaka arayın. Baktınız gücünüz yetmeyecek gibi, sesinizi yükseltin karşılarında pasif kalmayın. Çünkü sessiz insanı ezip, sesi çıkandan korkarlar.Garip garip durmayın. Ha bu arada yarın yine 6000 civarında memur alımı var OSYM GOV TR de bir girip bakın size uyan varsa başvurun. Herkesi öpüyorum.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

çok haklısın kimseye güvenemiyoruz artık... Allah'a güvensek yeter aslında...

nohut oda dedi ki...

aynen öyleee gerçekten haber dinlemek izlemek istemiyorum artık...

pıtırcık dedi ki...

ozzeinep sağol canım. Tabiki Allaha güvencez ama, insan bi noktadan sonra enayi gibi hissediyo kendini. Bu duruma bir dur demek lazım. Sevgiler.

pıtırcık dedi ki...

Sevgili nohut oda teşekkür ederim. Haber izlerken benim de içim kararıyor ama maalesef izliyorum çünkü; yeniden KPSS'ye giricem ve güncel sorular soruyorlar, o yüzden.

gümüşlerin hobi dünyası dedi ki...

evet zaten hükümete laf atmalarının sebebi yaptıklarının ortaya çıkması ve eskisi gibi her istediklerini yapamamaları.ondan zaten bu hırçınlıkları.meğer ülkemizde ne oyunlar oynanıyormuş,hepsi nasıl da ortaya çıktı.

ama zaten arada her meslekte çürük elmalar çıkıyor,o çürük elmaları da zaten şikayet etmek lazım.biz bir doktoru şikayet ettik,sağlık bakanlığına ve doktor uyarı aldı ve inceleme başlatıldı.doktora seni şikayet edicez dediğimizde inanmadı ve nereye şikayet edersen et dedi,ama sonra şikayet edince aklı başına geldi.bencede işini iyi yapmayanları şikayet etmeliyiz.iyi günler

pıtırcık dedi ki...

Evet canım çok haklısın.Zaten artık birşeylerin bu ülkede değişmesi lazım. İnsanların değişmesi, bilinçlenmesi lazım. Geldiğin için teşekkür ederim. Hoşçakal.