5 Aralık 2009 Cumartesi

HEP BERABER OMUZ OMUZA

fotoğraf netten alıntıdır
Bravo GALATASARAYA gerçekten göğsümüzü kabarttı. Ben FENERBAHÇE'li olmama rağmen zevkle izledim maçı.Böylece yunanlıları bir kez daha bu sefer İstanbul'dan denize dökmüş olduk.  Belki ezeli rakip olsalarda,birbirleriyle hiç geçinemeseler de, ülkemizin gururu söz konusu olunca eminim herkes tek yürek oluyordur böyle gecelerde.Tek yürek,tek vücut. Türkün türkten başka dostu yoktur. Bu, ikinin ikiyle dört ettiği kadar su götürmez bir gerçek.Ülkemizin iç karışıklığa sürüklenmesini sağlamaya çalışan o kadar çok kişi varken ortalıkta,böyle duygulara ihtiyacımız var.Herkese Türklerin ne olduğunu,kim olduğunu göstermemiz lazım.biz ki dört kıtaya hükmetmiş,din kuvvetiyle, içlerindeki iman kuvvetiyle ,bütün insanlarla barış içinde yaşamışız ama onlar ne yapmış daha ilk fırsatta bizi arkamızdan vurmak için hiç tereddüt etmemişler.Allaha şükür mevlam bütün bunlara izin vermemiş. İşte sevgili arkadaşlarım biz birbirimize destek olmıycaz da kim olacak. Tarihin şeref levhaları diye bir kitap okumuştum.işte orada Çanakkale savaşında bizimkiler savaşırken bir grup ingiliz gazeteci savaşı izlemek için gelmişler nasıl yenilgiye uğradığımızı görmek için güya. Onlar bizimkilerle öbürkilerin çarpışmasını izlerken yaklaşık bin kadar nurani yüzlü, yeşil elbiseli,yeşil sarıklı,atlıların geldiğini görmüşler ve tahmin etmek zor olmasa gerek ilahi güç işte ortada ALLAH'ın yardımıyla memleketimizi bölemediler inşallah bundan sonrada bölemezler. Yüce mevlam yar ve yardımcımız olsun. Allaha emanet olun.                    

4 yorum:

Adsız dedi ki...

yazına canı gönülden hak veriyorum bizi yenmek o kadar kolay degil allah izin verdigi müddetçede böyle olacaz yeter ki bu birlik ve beraberligi bozmaya çalışanlara vırsat vermeyelim.sevgiler:))

pıtırcık dedi ki...

çok teşekkür ederim tuannacığım,doğru söylüyorsun Türklerdeki cesaret şimdiye kadar hiç bir millette görülmemiştir. Herzaman beklerim. Mutlaka yine gel, bende seni izlemeye alıyorum. Hoşçakal.

MFSTTMF dedi ki...

sibelciğim teşekkür ederim yorumun için bende senin izleyicinim :)))

pıtırcık dedi ki...

ne demek canım yararlı olabildiysem ne mutlu bana. görüşmek üzere