24 Aralık 2010 Cuma

HADİ HEP BERABER Bİ EL ATALIM, NE DERSİNİZ!!!!!!

Sevgili Atölye Kedi arkadaşımız bir öğretmen ve Afyon'un Dinar ilçesinde çalışıyor bir anaokulunda ,sizlerle bana gelen bir emaili paylaşmak istiyorum işte yazıyı aynen kopyalıyorum....

İmkansızlıklarla savaşan bir öğretmenin ve aynı zamanda içimizden olan bu arkadaşımızın sesini duyup ona yardım etmek isteyenlerin yapacakları çok basit. Ya evinizde çocuklarınızın oynamadığı, sıkılıp bir köşeye attığı oyuncakları yada kendi ellerinizle yapıp, satın alacağınız her türlü oyuncağı Yıprak İlköğretim Okulunda okuyan öğrencilerimizle, çocuklarımızla paylaşmak. Yeni yıla girdiklerinde onlarında yeni oyuncakları olsun, onlarda gülsün!

Onların öğretmenler gününde öğretmenlerine getirdikleri hediyelere göz atıp, Atölye kedininyazısını okursanız ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.
 
işte gelen mail buarkadaşlar sizden ricam çocuklarınızdan fazla kalan oyuncaklar yada kıyafetler varsa eğer, yada ne bileğim hikaye kitapları, boyama kitapları fazla kalem, boya, kalemtraş okul için aklınıza ne gelirse gönderebilirseniz çok sevinirim,şimdiden duyarlılığınız için hepinize teşekkür ediyorum, sevgiler, adresi aşağıya yazıyorum. bu yazıyı okuyan arkadaşlar kopyalayıp kendi bloğunuzdada duyurursanız eğer çok mutlu olurum!!!!

işte yardımların gideceği adres:
Evren Yılmaz
Yıprak İlköğretim Okulu - Anasınıfı
Afyon/ Dinar
 hepinize iyi günler diliyorum , hayırlı cumalar.....

1 yorum:

Çatı Katı Blog dedi ki...

bunu yayınlama tatlım..face'de paylaştım..benim belediyede çalışan arkadaşım sayesinde sürekli yardımda bulunduğum insanlar var..ve birde merdivenlerimizi silen ablanın kızı var..kendi çevreme katkı sağlıyorum..bunu duyurmak istemiyorum yardımın gizlisi makbuldür..o yüzden yayınlama dedim..ama umarım yardım etmek isteyip ne yapacağını bilemeyen insanlara ulaşır ve katkı sağlarlar..sevgiler