30 Ocak 2010 Cumartesi

BEN GELDİM ŞEKERLER!!!!!!

Evet uzun bir aradan sonra yine buradayım.Bu arada neler neler oldu bir bilseniz. Atandığım yere gittim, büyük şoklar yaşadım, bütün dengelerim alt üst oldu.

Şimdi en baştan başlayalım. Biz eşimle beraber Kayseriye gittik, atandığım yerin nasıl bir yer olduğunu görmek ve evraklarımı teslim etmek için, neyse otagarda indik otobüsten herhalde diyoruz oranın otobüsleride burdan kalkar, bir sorduk yok dediler doğu terminaline gidiceksin iyi tamam dedik orası neresi şehrin tam öbür ucu dediler.

Bindik tramwaya doğru doğu terminali, bu arada saat sabah 06:00, Felahiye otobüsü kaçta diye sorduk saat 9'da dediler, buda ikinci şok tam üç saat otobüsü bekledik.

Sonra Allahın izniyle vardık bir saat sonra 10'da, gitmeden netten baktık 9000 nüfuslu bir ilçe iyi dedik biraz büyükmüş bari,bi gittik nüfus 2100 küçücük bir yer üçüncü şok. biz gittiğimizde Konya günlük güneşlikti, oraya bir vardık yağmur başladı, yarım saat sonra kar nasıl moralimiz bozuldu anlatamam.Müdür olacak aptal adamda salak salak konuşmazmı! bizim moral tamamen çöktü. neyse şimdi gitmem lazım birazdan gelirim şimdilik hoşçakalın.

2 yorum:

iffetin günlüğü dedi ki...

Yeni iş yeni yer ilk zamanlar zor olur mutlaka.Allah yardımcınız olsun..

pıtırcık dedi ki...

Sağol canım muhakkak öyledir, alışıcaz inşallah, sağol geldiğin için.