2 Ocak 2010 Cumartesi

Atandım:))))))))))))))))))

Arkadaşlar atamam geldi Allah izin verirse Kayseri yolcusuyuz. Çok mutluyum, 12 yıl olmuştu ben mezun olalı, ve işte oldu yeni bir çevre yeni arkadaşlar, ama bloğumu asla bırakmıycam tabiki; mutlaka yazmaya ve hikayelerime devam edicem. Herkese iyi geceler.

14 yorum:

çatı katı dedi ki...

havai fişekler patlatıyorum senin için :) çoşuyorum abuk sabuk dans ediyoruuummmm :))) gözün aydııııııııınnn diye ciyaklıyoruuummmmm :))

Fikir İşçisi dedi ki...

hayırlı olsun gözünüz aydın

pıtırcık dedi ki...

Valla canım benim, gece 12 den beri bende ciyaklıyorum. Çok mutluyum bu saat oldu uyuyamıyorum. Tarif edilemez bir duygu artık Kayseriye beklerim.

pıtırcık dedi ki...

Sevgili fikir işçisi çok teşekkür edrim yorumunuz için, çok mutlu oldum.

fatma dedi ki...

canım benim çok sevindim senin adına. Benimde yaklaşık 7 yıl oldu mezun olalı. bende sınavlara girer tercih üstüne tercih yaparım ama hala bi yer tutmadı. Senin atama haberineyse inan kendim atanmışım gibi sevindim. Yolun açık olsun canım inan çok mutlu oldum.

Adsız dedi ki...

cok sevindim canım hayırlısı olsun sakın bizleri sensiz bırakma

pıtırcık dedi ki...

Sağolun canlarım benim, tabiki atandım diye bloğumu bırakmıycam işlerimi yoluna koyduktan sonra tam gaz devam, inşallah, Şimdi büyük bir maraton beni bekliyor.Hepinizi çok seviyorum.

efulemm dedi ki...

ohh ne güzell yeni yıl güzel bir haberle başlamış burda daa.kayseriden güzzel haberlerinle bekliyoruz seni biz buralarda...

pıtırcık dedi ki...

Sağol efulemm, canım benim nasıl mutlu oluyorum böyle yorumlar geldikçe.

Unknown dedi ki...

tebrıkler cnm hyrlı olsun:)

iffetin günlüğü dedi ki...

Tebrik ederim..Konyadan gidiyorsunuz demek.Bizde bu hafta sonu Konyada oturan blogcular olarak buluşmayı planlamıştık.Kısmet..
Ben de Konyalı değilim bu arada, eşimin işi nedeniyle burdayız..Allah kolaylıklar versin.

pıtırcık dedi ki...

Teşekkür ederim özge hanım, yorumunuz için.

pıtırcık dedi ki...

Sağolun iffetin günlüğü; evet gidiyoruz ama çok tepindim ben konyadan kimse yokmu diye kısmet değilmiş demekki. sonra belki görüşürüz inşallah.

MFSTTMF dedi ki...

CANIM hayırlı olsun senin adına çok sevindim...