8 Şubat 2010 Pazartesi

DONUYORUZ!

İnanmıyorum Konya'da soğuk var diyoduk ama beterin beteri varmış, Allah insana herşeyi gösteriyormuş, donuyoruz Kayseri çok soğuuuuuuuuukkkkk! sabah işe giderken 5 dakika kadar bekliyorum servisi ama ne ayak uçlarımı bile hissetmiyorum o kadarcık zaman içinde.

Birde tuttuğumuz ev var ev doğalgazlı ama merkezi sisteme bağlı aman bizim önceden sobamız vardı yakıyoduk sıcacık oh mis gibiydi şimdi çok para gelecek diye yakmıyolar doğru dürüst donuyoruzzzz.


Birde bi ceryan yapıyor görceksiniz her taraftan bir sesler geliyor, aslında ev yeni 2009 teslim her taraf plastik pencere 140 metrekare içinde at koştur geniş ferah ama soğuk yazın iyi olur inşallah!


Çalıştığım hastane çok güzel, küçük, ben acil hemşireliği yapıyorum, epeyi pratiğimi ilerlettim , ortam çok güzel, iş arkadaşlarımın hepsi çok iyiler, herkes benim için, seferber olmuş durumda, doktorlar bile, eeeeeee 12 yıl çalışmayınca bir çok şeyi unutuyor insan.


Ama Allaha şükür iyi insanlarla karşılaştım. Ha bide 24 saat nöbet tutup 3 gün dinleniyorum en güzel tarafıda bu olsa gerek. Yakında Allah izin verirse fotoğrafları ekliycem tekrar görüşene kadar hepiniz Allaha emanet olun iyi geceler.

2 yorum:

nohut oda dedi ki...

hersey gönlünüzce olur inş..
iş saatleri iyiymiş gerçekten:))

çatı katı dedi ki...

tatlım blokumda mimin var cevaplarsan sevinirim :) muck