16 Temmuz 2010 Cuma

hepinize hayırlı cumalar.....

Selamün aleyküm, merhaba arkadaşlar, uzun bi aradan sonra yine burdayım.

hepinizin cuması mübarek olsun, allah ne istiyorsanız hepsini versin inşallah. uzun zamandır bloğuma giremiyordum,çünkü iş güç ancak toparlayabiliyorum herşyi. hatta kendimi kaybtmiş vaziyetteyim.ne için yaşıyorum,neye göre yaşıyorum belli değil, depresyona mı giriyorum ne? ben işe gidiyorum, eşim işe gidiyor, çocuklara bakıcı bulamadım, elin yabancı memleketlerinde bir başımıza kaldık. hakikaten hiçte iç açıcı bir durum değil.Ama Allah büyük. ondan hiç umudumuzu ksmiyoruz zaten.

Evet gelelim Kayseriye burası çok sıcak dün 47 dereceymiş düşünebiliyomusunuz. sokağa çıkmanın imkanı falan  yok, ancak akşam 6'dan sonra. birazda olsa serinliyor.gelelim bana bizim işler bu aralar yoğun malum kayseri alamancılarıyla meşhur bi şehrimiz (neredyse yarısı yurt dışında), inanın abartmıyorum, şimdi mesela benim çalıştığım ilçenin nüfusu 2100, yazın yani yurt dışından gelenlerden sonra kaç oluyor.......15000 evet evet yanlış okumadınız 15000 hastaneye gelen giden, ateşlenen, ishal olanmı dersiniz, depresyona girip sinir krizleri geçirenmi dersiniz efendime söyliyim ilgisizlikten bunalıp öylesine gelenmi mi dersiniz ne anlatayım size
mesela bazen günde 3-4 defa ambulans çıkıyor işte böyle, bu seferlikte benden bu kadar ha bu arada unutmadan bi müslüman kardeşimiz kanser illetine tutulmuştu, tam yendi diye sevinirken yine başka bir yerinde daha çıkmış tabiki herşey allahtan ama kadının 2 tane öksüzü var ve küçükler eğer dualarınızı esirgemezseniz çok mutlu olurum şimdiden hepinizin ağzına sağlık allah hepinizden razı olsun.Allaha emanet olun.Selamün aleyküm verahmetullahi ve berekatühü!!!!

Hiç yorum yok: